Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

PS4 Fabrika Ayarına Nasıl Döndürülür?

PlayStation 4 makinanız zamanla yavaşlayabilir. Makinayı fabrikaya ayarlarına döndürmek isteyen okurlarımız için bu yazımızda PS 4’ünüzü nasıl fabrika ayarlarına döndüreceğimizi anlatacağız.

Sony şirketinin en son nesil oyun kolu olan PS 4 kullanıcıları oyunlardaki FPS azalmasına ve sistem performansının kötü olduğunu söylüyorlar. PS 4 makinanız yavaşlayınca ne yapmanız gerekiyor onu anlatmaya başlayalım.

PS 4’ü fabrika ayarlarına döndürmek için ayarlar kısmına giriyoruz. Fabrika ayarlarına dönmeden önce sistem güncellemesi yapıp sistemin son sürümünün kurulu olduğuna emin olmamız gerekiyor. Bunun için “Sistem yazılım güncellemesi” sekmesinden sistemi güncelliyoruz.

Sistem güncellendikten sonra ayarlar bölümünden “PSN” ayarına geliyoruz. PSN sekmesinde “Ana PS 4 Sistemi Olarak Etkinleştir” ayarını devre dışı bırakıyoruz. Makina yeniden başlayacaktır. Yeniden açıldıktan sonra ayarlara gelip “Sıfırlama” panelinden “PS 4 sistemini sıfırla” kısmına basıyoruz. Açılan sekmede “Tam” olanı seçin. Bu şekilde bütün ayarlarınız sıfırlanacaktır.

PS 4 fabrika ayarlarına dönmek biraz uzun sürebilir. Sağlıklı bir sıfırlama için acele etmemeniz gerekiyor. Sıfırlama işlemi bittikten sonra kurulum ayarlarını yapın. Hızlanmayı gözünüzle fark edeceksiniz.

Benzer Yazilar

PS4 Fabrika Ayarına Nasıl Döndürülür? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?