Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

apple iphone 6

Her akıllı telefon gibi iPhone’larda ısınma sorunu ile karşı karşıya kalıyorlar. Bu sorun kimi kullanıcı için pek büyük bir sorun teşkil etmese de telefonu sıklıkla kullananlar için sorun oluşturuyor. Bu yazımızda İphone 6 Aşırı Isınma Sorunu Ve Çözümü üzerine fikirlerimizi yazarak teknoloji haberleri içerisinde sizlere bir nebze yardımcı olmaya çalışacağız.

Bilmelisiniz ki her telefon kullanıldıkça belli bir miktar ısınacaktır ama önerilerimiz çok fazla ısınmaması üzerine olacaktır.

Öncelikle cihazınızı uzun süre altında güneş veya bir ısı kaynağı üzerinde bırakıyor olmanız iPhone 6 cihazınızın ısınmasını sağlayacaktır. Bu yüzden iPhone 6 cihazınızı mümkün oldukça soğuk yerlere koyun ve güneş ışığına çok fazla maruz bırakmayın.

En önemli problemler birisi de iPhone 6 cihazınız şarj olurken ısınabilir. Bu korkutucu bir durum değildir. Çünkü her telefon şarj edilirken içindeki kimyasal olaylardan ötürü ısınır ve ısıyı dışarıya verir. Ama çok fazla bir ısı yayar ise iPhone 6 cihazımız kesinlikle bir servise götürmemiz gereklidir. Çünkü cihazımızın elektronik kartında sıkıntı olma ihtimali vardır.

iPhone 6 gibi tüm akıllı telefonlarda cihazın özelliklerini kullanmak cihazı ısındıracaktır. Navigasyon ve GPS özelliklerini uzun süre kullanmak iPhone 6 akıllı telefonuzu veya diğer iOS ve Android cihazlarınızın ısınmasına neden olabilir. Uzun süreli ekran kullanımında da telefon aşırı ısınacaktır. Gereksiz arka plan uygulamalarını kapatarak telefonu belli bir ısıda tutabilirsiniz.

Ağır grafikli oyunları oynamanız da telefonunuzun ısınmasına sebep olur. Böyle bir oyunu uzun bir süre oynadığınızda tavsiyemiz cihazı belli bir süre kullanmayı bırakmanız ve soğumasını beklemenizdir.

Bunlar harici ısınma sorunlarınızda ise Apple Yetkili Servisine müracaat ederek profesyonel yardım alabilirsiniz. Böylelikle işinizi daha sağlıklı bir şekilde çözmüş olursunuz.

Benzer Yazilar

iPhone 6 Aşırı Isınma Sorunu Ve Çözümü için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?