Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

Android’de Kişilere Emoji Nasıl Eklenir?

emoji

Emojiler insan hayatında öyle büyük yer kaplar oldu ki; her duygu ve düşünce tek bir ifadeyle tercüme edebilir hale geldi. Birinin duyduğu kızgınlık, hissettiği üzüntü, yaşadığı mutluluk o küçük sarı yüzlerden anlaşılır oldu. İşletim sistemi android olan cihaz sahipleri için aynı şey söylenemez çünkü android sahipleri emojileri IOS’lular kadar rahat kullanamıyor. Android telefonların çoğunda standart klavyede emojiler bulunmuyor teknoloji haberleri gibi kategorimizde farklı makalelerimizde mevcut. Android’de emoji kullanabilmek için de bazı yöntemler mevcut.

 

Android cihaza emojili klavye indirmenin yöntemleri nelerdir?

Android markette bu sorunun çözümüyle ilgili pek çok uygulama vardır. Size en güvenli gelen uygulamayı seçip kurulumunu yaptıktan sonra bu emojileri istediğiniz yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu tür uygulamalar yüklendikten sonra hemen uygulamaya geçmiyor, önce telefonunuzun ayarlarından seçili klavyeyi devre dışı bırakıp indirdiğiniz uygulamayı aktif hale getirmeniz gerekir. Daha sonra kullanmaya başladığınız yeni klavye tüm emojileri içeriyor olacaktır.

 

Nasıl kullanılır?

Klavyenin genellikle sol alt köşesinde bulunan gülen yüz ifadesine basmanızla beraber ortaya çıkacak emojilere ulaşmak çok kolaydır. İstediğiniz emojiyi kullandıktan sonra yine aynı yere bastığınızda harflere dönersiniz. Yeni klavyenizdeki emojileri dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Rehberinizde bir kişinin ismi yanına, sosyal medyada veya sms yoluyla herkesle paylaşabilirsiniz.

 

Rehbere emoji nasıl eklenir?

Kişilerinizi kaydettiğiniz rehbere gelip, yanına emoji eklemek istediğiniz kişiyi bulun. Kişinin ismine bastığınızda bulunduğu alanı düzenlemek için yeni bir alan açılacaktır. Düzenleme kısmından kişinin ismini istediğiniz gibi değiştirebilir ve emojinizi ekleyebilirsiniz. Kişiye duyduğunuz yakınlık ve samimiyetin bir göstergesi olarak koyacağınız emoji rehberde gözünüze hoş görünecektir. Ancak dikkat etmeniz gereken bazı şeyler vardır. Bazı telefonlarda kişilerin ismi kısmına yazılacak karakter sayısı diğerlerine göre daha sınırlı olur. Seçeceğiniz emojiyi bu sınırı göz önünde bulundurarak seçmeniz daha doğru olacaktır.

Benzer Yazilar

Android’de Kişilere Emoji Nasıl Eklenir? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?