Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

youtube altyazı indirme

Bazen Youtube’da izlediğimiz videoların altyazılarını bilgisayarınıza indirmek ve farklı işlerinizde yardımcı olması üzerine kullanmak isteyebilirsiniz. Ya da örneğin ingilizce altyazılı bir video izlediniz, altyazısını kullanarak yabancı diliniz için çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Bu noktada altyazıyı indirmek işinize yarayabilir.

 

Youtube Videolarının Altyazıları Nasıl İndirilir

Youtube videolarının altyazıları nasıl indirilir sorusunun cevabını, pek çok farklı araç kullanarak cevaplayabiliriz. Bunlardan en kolay birkaç yöntemi paylaşalım.

Youtube by Click İle Altyazı İndirmek

Youtube by Click ile videoları indirebilmenin yanı sıra videoların altyazılarını da ayrıca indirmeniz mümkün. Bunun için videoyu uygulamaya girdikten ve indirme başladıktan sonra, indirme sırasına sağ tıklayarak altyazıyı indir seçeneğine tıklamalısınız.

Google2SRT İle Altyazı İndirmek

Google2SRT programını bilgisayarınıza indirerek, Google Subtitles’ın karşısına youtube linkini yapıştırın ve Read butonuna tıklayın.

Program İndirmeden Online Olarak indirmek

Youtube altyazılarını program yüklemeksizin indirmek istiyorsanız kullanabileceğiniz siteler de mevcut. Örneğin downsub.com sitesine girerek linki yapıştırdığınzda altyazı ayrışacak indirmeye hazır hale geliyor.

KeepSubs ile Youtube Altyazılarını İndirmek

Keepsubs servisini kullanarak oldukça kolay bir şekilde youtube videolarının altyazılarını indriebilirsiniz. Bunun için, servise giriş yaptıktan sonra araç çubuğuna youtube linkini yapıştırın ve download butonuna basın. Butona tıkladıktan sonra altyazı seçenekleri çıkacak. Bu noktada hem videoya gömülü olan altyazıyı hem de altyazının tercümeler kısmında yer alan google translate ile çevrilmiş formatını indirmeniz mümkün.

Benzer Yazilar

Youtube Videolarındaki Altyazılar Nasıl İndirilir ? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?