Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

Apple Music Aboneliği İptal Etme

music aboneliği iptal

Apple Music milyonlarca şarkıyı dinleyebilmenizi, bu şarkıları daha sonra tekrar veya internetsiz ortamlarda dinlemek için hizmet vermekte olan ücretli bir servistir. Apple Music üyeliğinizi aktif edebilmeniz için mobil cihazlara iOS işletim sistemine sahip olmanız gerekmektedir. Dilerseniz bilgisayarınızdan giriş yapabilir ve sınırsız müzik dinlemenin keyfini yaşayabilirsiniz. Apple Music aboneliğinin satın aldığı hesap ile diğer cihazlardan giriş yaparak servisi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Artık her çıkan albüme tek tek ücret ödeme işi Apple Music servisi sayesinde ortadan kalkmaktadır. Yeni çıkan tüm yerli ve yabancı albümleri Apple Music üzerinden ilk dinleyen siz olun. Reklamsız müzik ve klip ortamını keyifle yaşayın.

Apple Music Aboneliği Paketleri

Apple Music aboneliğinizi başlatmadan önce sizlere hangi paketten almanızı istediğiniz sorulacaktır. Bu paketler birbirinden farklı özelliklere sahip olup, diğerlerinden daha ekstra özelliklere sahip olabilmektedir.

Öğrenci Aboneliği

Eğer öğrenci olduğunuzu ibraz edebiliyorsanız aylık 6,99TL ücret karşılığında üyeliğinizi aktif edebilirsiniz. İlk 3 ay ücretsiz deneme kampanyasından yararlanabilirsiniz. Aşağıdaki bireysel abonelik için geçerli özelliklerin hepsini kullanabileceksiniz.

Bireysel Abonelik

Aylık 13,99TL ücret ödeyerek aboneliği başlatabilirsiniz.

Yaklaşık 50 milyon şarkıya erişim sağlayabilirsiniz.

İnternet olmayan yerlerde dinleyebilmek için müzikleri cihazınıza kaydedebilir, internet servisi geri gelene kadar eğlenmeye devam edebilirsiniz.

iOS işletim sistemli mobil cihazların dışında, kişisel bilgisayarınızdan erişim sağlayabilirsiniz.

Beats 1 radyoyu dinleme şansını elde etmenin dışında, konserleri ve televizyon programlarını canlı olarak izleyebilirsiniz.

Aile İçi Abonelik

Bireysel abonelikte bulunan özellikleri kullanabilmenin yanı sıra 6 adet kişisel hesap oluşturabilir ve aynı anda tüm hesaplardan erişim sağlayabilirsiniz.

Aylık ödemesi 20,99TL olarak belirlenmiştir.

 

Apple Music Aboneliği Nasıl İptal Edilir ?

1- iOS işletim sistemli cihazınızdan “Ayarlar” kısmına giriş yapın. Ayarlar kısmının en üstünde bulunan ve profil resminin bulunduğu alana tıklayın.

apple music aboneliği iptal

 

2- Apple kimliği menüsüne giriş yaptıktan sonra alt kısımda bulunan “iTunes ve App Store” bölümüne tıklayın.

apple music aboneliği iptal

 

3- Açılan alanda en üstte bulunan “Apple Kimliği”ne tıklayıp, menünün açılmasını sağlayın.

apple music aboneliği iptal

 

4- Açılan menünden “Apple Kimliğini Göster” kısmına tıklayıp, giriş yapın.

apple music aboneliği iptal

 

5- Giriş yaptıktan sonra alt kısımda bulunan “Abonelikler” bölümüne tıklayın.

apple music aboneliği iptal etme

6- Bu bölümde daha önceden yaptığınız ve şu anda devam etmekte olan aboneliklerinizi göreceksiniz. Dilediğiniz iptal edebilir veya süre uzatımı yapabilirsiniz.

apple music aboneliği iptal etme

 

Apple Music aboneliği iptal etme işlemi biraz karışık olduğundan genellikle bulunmakta zorluk yaşanmaktadır. Sizler için hazırladığımız bu makale aboneliklerinizi iptal etme konusunda yardımcı olacaktır. Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Benzer Yazilar

Apple Music Aboneliği İptal Etme için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?