Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

youtube indirme

Youtube bugün birçok içeriğiyle en sık kullanılan, en çok zaman harcanan platformlardan bir tanesidir. Kimi zaman müzik dinlemek için, kimi zaman dizi-film izlemek için, kimi zaman abone olduğunuz kanalların ürettiği içeriklerden haberdar olmak için kullanılır. Bu içeriklere telefonunuzda veya bilgisayarınızda internet bulunmadığında da izlemek istediğinizde işler değişir çünkü internet olmadığı takdirde sevdiğiniz videolara ulaşmak imkânsız hale gelir. Ancak videoyu cihazınıza indirirseniz bu mümkün olur.

 

Youtube’daki videolar indirebilir mi?

Videonun URL’sini doğru bir şekilde kopyalamayı başardığınızda ve bu iş için uygun bir program belirlediğinizde Youtube’dan video indirmek hem çok hızlı hem de çok kolay bir şekilde gerçekleşecektir.

 

Video indirmek için gerekli yöntemler

Arama motorundan rahatlıkla bulabileceğiniz onlarca basit programdan herhangi birini kullanabilirsiniz. Cihazınıza yüklemenize gerek kalmadan kullanabileceğiniz bu programlar video indirmedeki ilk adımınız olmalıdır. Böyle sitelerde indireceğiniz videonun URL’sini yapıştırmanız için sizi yönlendiren yerler olacaktır. Gerekli bağlantıyı gösterilen yere yapıştırmanız gerekir. Üstelik bu yöntem güvenlik konusunda sizi şüpheye düşürmeyerek videonun en güvenli biçimde indirilmesine olanak sağlar.

 

Nasıl kullanılır?

Öncelikle indirmek istediğiniz videonun URL’sini tespit edip kopyalamanız gerekir. Youtube’a eğer bilgisayarınızdan bağlanıyorsanız en üstte arama çubuğundaki URL’yi görebilirsiniz. Eğer telefonunuzdan bağlanıyorsanız videonun sağında bulunan ok işaretine bastığınızda çıkan bağlantıyı kopyala ibaresine tıklayarak URL’yi kopyalamış olurusunuz. Kopyalamış olduğunuz bu URL, seçtiğiniz video indirme programlarından birine yapıştırılmayı bekler. Video indirme sitelerinin URL yapıştırılmak üzere hazır olan kutucuğunu göreceksiniz, URL’yi oraya yapıştırıp indir seçeneğine tıkladıktan sonra yapmanız gereken tek şey beklemek olacaktır. Video seçtiğiniz klasöre, seçtiğiniz kalitede yüklendikten sonra istediğiniz yerde istediğiniz zamanda internet olmasa dahi izleyebilirsiniz. Bu bahsi geçen sitelerde Youtube’daki bir videoyu ses formatına dönüştürmek de mümkündür.

Benzer Yazilar

Youtube’dan En Kolay Nasıl Video İndirilir? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?