Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

super mario

Son dönemlerin harika oyunlarından olan super mario run oyunu hakkında birçok oyun severlerin en fazla merak ettiği ayrıntılardan biri de bu harika oyunun nasıl oynandığı ve ipuçlarının neler olduğu ayrıntısıdır. Dilerseniz çokça merak edilen bu ayrıntılar hakkında makalemiz üzerinden hemen bilgiler sunalım. Ancak super mario run oyununun ipuçları hakkında bilgiler sunmadan önce bu harika oyunun nasıl oynandığı hakkında bilgiler sunalım.

 

Super Mario Run Oyunun Oynanması Hakkında

Birçok oyun severler tarafından tercih edilen super mario oyununun son serisi olan super mario run oyununun oynanması oldukça basittir. Oyuncuların bu harika oyunun oynanması konusunda çok da tecrübeli olmasına gerek bulunmamaktadır. İşte son dönemlerin en güzel oyunlarından olan super mario run oyununun oynanması ise şu şekildedir;

 

  • World Tou Mode (Tek oyuncu)

Toplamda 6 dünyada geçen 4 seviye ve toplamda 24 aşamadan meydana gelen te oyuncu modunda karakteriniz otomatik olarak koşmaktadır. Super mario run oyununda sürekli olarak dokunuşlar yapmak zorundasınız aksi takdirde bölüm sonunda yer alan bayrak direğini görebilme şansınız söz konusu olamamaktadır.

 

  • Dur Mario

Bu harika oyunda dilerseniz marionuzu hemen durdurabilirsiniz. Durdurma butonu üzerinde yer alan kırmızı renkli butonlara dokunarak marionuzun koşmasına hemen ara verebilirsiniz. Ancak oyunu başarıyla tamamlamanız açısından marionuza gereğinden fazlaca ara vermemenizi tavsiye etmekteyiz.

 

  • Yeni Karakterler

Bu harika oyunu özel kılan niteliklerinden biri de yeni karaktelere sahip olmasıdır. Oyunda ilerledikçe yeni karakterler ile tanışmaktasınız. Bu harika özelliği super mario run oyununun en heyecan verici yanlarındandır.

 

  • Toad Rally

Oyunun multi player tarafından görünmesi açısından bu kısma giriş yapmak durumundasınız. Oyunu aktif bir duruma getirebilmeniz açısından bu bölüme giriş yapmanız gerekmektedir.

 

  • Yeni Para Birimi

Super mario run oyununda kurbağalar ise kullanacağınız yeni para birimlerinizdir.

 

  • Kingdom Builder

Oyunda topladığınız coins ve kurbağaları sadece yeni bölüm ve karakterler açmak için kullanabilmekte ve aynı zamanda kendi mantar krallığınızı kurmak için de kullanabilmektesiniz.

 

Görüldüğü üzere yeni oyun serilerinden olan super mario run oyunun oynanması son derece basittir. 15 aralık sürecinde ülkemizde ve toplamda 150 ülkede indirilmeye başlanan bu harika oyunun oynanması ve indirilmesi için ilk olarak internet bağlantısının bulunması gerekmektedir. Super mario run oyunu ücretsiz olarak gelse de asıl itibariyle bu harika oyun belirli bir yere kadar ücretsiz olarak oynanabilmekte ve sonrasında ücretli olarak oynanabilmektedir.

Sizler de super mario run oyunundan faydalanmak isterseniz bu harika oyunu hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Super mario run oyununun indirilmesi ve oynanması hakkında oyun hakkında yeterli bilgisi bulunan oyunculardan destek almanızda da faydalar bulunmaktadır. Super mario run oyununun ilk 3 bölümünden sonrasında 26.99 tl ücret tarifesinin uygulandığını ve oyuna devam etmek açısından bu fiyat tarifesini ödemeniz gerektiğini tekrar hatırlatarak makalemizi burada sonlandırmaktayız.

Benzer Yazilar

Super Mario Run Oyunu Nasıl Oynanır? İpuçları Nelerdir? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?