Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

Facebook Grubunun İsmi Nasıl Değiştirilir ?

face grup isim değiştirme

Dünyaca ünlü ve milyonlarca kullanıcısı olan Facebook sosyal paylaşım sitelerinin başında gelmektedir. Facebook kullanıcılarının farklı çevreler ile etkileşim içerisinde olması içinde farklı uygulamaları hizmete sunmaktadır. Bu hizmetlerden bir tanesi de Facebook’un ilk zamanlarından beri var olan Facebook grup uygulamasıdır.

Facebook grupları kurulan grupların içerikleri anlamında aynı ilgi alanına sahip olan kişilerin bir araya gelmesini sağlamaktadır. Bu nedenle kullanıcılar binlerce Facebook grubu kurarak düşüncelerini, paylaşımlarını geniş çevrelere yaymaktadırlar.

Facebook gruplarının kendine özel gizlilik ayarları mevcuttur. Grup yöneticileri bu ayarlar sayesinde gruba dahil olunmasını istemediği kişileri gruplardan uzak tutabilmektedirler.

 

Facebook Gruplarının İsmi Nasıl Değiştirilmektedir?

Öncelikle herhangi bir Facebook grubunun isminin değiştirilebilmesi için isim değişikliği yapacak kişinin ilgili Facebook grubunun yöneticisi olması gerekmektedir.

Aynı zamanda isim değişikliği yapılacak Facebook grubunun üye sayısı 5000’den az olmaması gerekmektedir. Aksi takdirde ilgili Facebook grup sayfasının ismi değiştirilememektedir.

Eğer ki Facebook grup sayfası 5000 kişiden az sayıda üyeye sahipse ve isim değişikliği yapılması isteniyorsa Facebook sayfasının sağ tarafta bulunan üç noktalı butona basılması gerekmektedir.

Tıklama sonrası açılacak olan pencereden grup ayarlarını düzenle sekmesine tıklanmalıdır. Bu tıklama ile birlikte Facebook grup sayfasının isim değişikliği işlemine başlanabilir.

Açılan yeni sayfada grup sayfasının isminin olduğu ve değişiklik yapılacak aktif bölgeye değiştirilmesi istenilen isim yazılır.

Bu bölüme Facebook grup isminin yeni ismi yazıldıktan sonra kaydet butonuna basıldığında ilgili Facebook grubunun yeni ismi sayfaya üye olan tüm üyeler ile üye olmayan dışarda kalan tüm Facebook kullanıcılarına yeni ismi ile görülecektir.

Facebook grup isim değişikliği yapmadan önce mutlaka Facebook grup sayfasından üye olan kişilere duyuru anlamında isim değişikliği yapılacağı bildirilmelidir.

Benzer Yazilar

Facebook Grubunun İsmi Nasıl Değiştirilir ? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?