Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

Google Pixel XL ve Apple İphone 7

Günümüz teknoloji piyasasının en hareketli alanlarından biriside akıllı telefonlardan oluşmaktadır. İşte bu piyasanın en büyüklerinden birisi olan Apple ve piyasada söz sahibi olmak için piyasaya dalış yapan Google cihazları olan Google Pixel XL ve Apple İphone 7 Plus karşılaştırması; Google yeni cihazı Pixel XL nin tasarımıyla başlayalım oval bir hatta sahip olan cihaz İphone oldukça andırıyor ön yüz olarak İphone ile nerdeyse aynı olan cihaz arka yüzden ayrılıklar gösteriyor parmak izi okuyucu Pixel XL de arka yüzde ve cam bir kısım içerisinde İphone 7 ise geri tuşundan parmak izi okuma işlemini gerçekleştiriyor. He iki cihaz da 32 ve 128 Gb modeli bulunmaktadır. Buna ek olarak İphone 7 Plus da 256 Gb modelde bulunmaktadır.

 

Pixel XL ve İphone 7 Plus Ekran Karşılaştırması

Ekranlar bakımından Google Pixel XL Ful Hd Amoled 2k ekranla İphone 7 Plus’ın Hd Retina ekranına oranla daha iyi bir görüntüye sahiptir. Ekran çözünürlüklerine gelirsek Google Pixel XL 1440×2560, İphone 7 Plus ise 1920×1080 ekraan çözünürlüğüne sahiptir. Apple İphone 7 Plus 5.5 inç iken Google Pixel XL 5.5 inçlik bir ekran ile karşımıza gelmektedir. İnçlerde farklılık olması ekran kalitesi bakımından Google Pixelin Amoled ekranını daha da öne çıkaran faktörlerden birisidir. Gorilla Glass 4 ile korunan Google Pixel XL ın ekran dayanıklılığı İphone 7 Plus göre oldukça iyi durumdadır.

 

Pixel XL ve İphone 7 Plus Kamera Karşılaştırması

Her iki cihazda 12Mp kamera kullanmaktadır. Fakat iki cihazı ayıran diyafram farkı vardır. Pixel XL f2.0 diyaframi İphone 7 Plus ise f1.8 diyaframa sahiptir. İphone 7 düşük ışıkta Pixel XL göre daha iyi performans sahibidir. İphone ön kamera 7Mp f2.2 diyafram iken Pixel ön kamera 8Mp f2.0 diyaframdır.

 

Bataryalar

Pixel XL 3450mAH batarya, İphone 7 Plus ise batarya hakkında bir açıklama yapılmamıştır.

Benzer Yazilar

Google Pixel XL ve Apple İphone 7 Plus Karşılaştırması için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?