Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

2017 Yılında Piyasaya Çıkacak Muhteşem Oyunlar

    Deat Stranding: Yeni yılın harika oyunlarından olan bu kaliteli oyunun en belirgin özelliklerinden biri de harika görsel efeklere sahip olmasıdır. Oldukça heyecan verici bir oyun olan bu harika oyunun da yeni yılın ilk aylarına doğru aktifleştirilmesi beklenmektedir.

    For Honor: Yeni yılın harika oyunlarından biri de hiç kuşkusuz ki For Honor oyunudur. Oldukça güzel görsel efektlerin kullanıldığı bu harika oyunun da bahar aylarına doğru çıkması beklenmektedir.

    Ghost Recon Wildlands: 2017 yılının gönülleri feth edecek harika oyunlarından biri de hiç kuşkusuz ki Ghost Recon Wildlands oyunu olacaktır. Oyunda Amerika ülkesine seyahat edilerek büyük bir uyuşturucu baronu çetesi ile kıyasıya bir mücadele edilmektedir.

    God of War 4: Yeni yılın muhteşem oyunlarından biri de God of War 4 oyunudur. Harika görsel grafiklerin kullanıldığı oyun yeni yılda oyun severlerin beğenisine sunulmaktadır.

    Half Life 3: Yeni yılın sabırsızlıkla beklenen harika oyunlarından biri de Half Live 3 oyunudur. Bahar aylarına doğru çıkması beklenen bu harika oyun da yeni yılda oyun severlerin beğenisine sunulmaktadır.

    Mount O Blade 2: Bannerlord: Yeni yılın harika oyunlarından biri de bu harika oyundur. Tarihsel kale kalıntılarının kuşatıldığı bu harika oyunun da 2017 yılında yayınlanması sabırsızlıkla beklenmektedir.

    Outlast 2: Korku oyunlarından biri olarak bilinen bu harika oyun yeni yılın en güzel oyunları arasında yer almaktadır. Harika grafik tasarımı sayesinde oyun severleri kendine hayran bırakacak olan bu harika oyun yeni yılın bahar aylarına doğru oyun severlerin beğenisine sunulacaktır.

    Red Dead Redemption 2: Yeni yılın harika oyunlarından biri de hiç kuşkusuz ki Red Dead Redemption 2 oyunudur. Harika görsel efektlerin kullanıldığı bu harika oyun harika birçok özellikleri bulunmaktadır. Yeni yılın sonbahar aylarına doğru çıkacak olan bu harika oyun da oyun severlerin beğenisine sunulmaktadır.

    Resident Evil 7: Yeni yılın muhteşem oyunlarından biri de Resident Evil 7 isimli oyundur. Bu harika oyunun da birkaç ay sonrasında aktif hale getirilmesi tahmin edilmektedir.

    Makalemizde de görüldüğü üzere yeni yılda harika yeni oyunlar bahar aylarına doğru çıkmaktadır. Birçok özelliklerinin bulunduğu bu harika yeni oyunlar oyun severlerin beğenisine sunulmaktadır. Sizler de yeni yılda en harika oyunların hangisi olduğunu merak edenlerden iseniz makalemizde yeni yıla özel olarak sunduğumuz yeni ve daha kaliteli oyunlara bakabilirsiniz. Makalemizde 2017 yılının yeni oyunları hakkında bilgiler sunduktan sonra yazımızı burada tamamlamaktayız.

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Benzer Galeriler

2017 Yılında Piyasaya Çıkacak Muhteşem Oyunlar için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?