Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

Whatsapp İle Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır ?

görüntülü arama whatsapp

Whatsapp son güncelleme ile birlikte uzun süre beklenen görüntülü konuşma hizmetini kullanıcılarına sunmuş oldu. Bu özellik Android, Windows Phone ve İphone gibi işletim sistemi farkı gözetmeksizin tüm akıllı telefon kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.

Bilindiği gibi Whatsapp anlık mesajlaşma uygulamasıdır ve tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yediden yetmişe hemen hemen herkesin kullandığı bir uygulamadır. Whatsapp ara ara yapmış olduğu güncellemeler ile kullanıcılarına yeni uygulamalar ve hizmetler sunmaktadır. Nihayet Whatsapp kullanıcılarının en çok istediği uygulama olan görüntülü görüşme hizmetini de kullanıcılarının hizmetine sundu. Öncelikle bu uygulama beta verisyonu ile Android kullanıcılarının hizmetine sunulmuştu ancak şimdi işletim sistemi farkı gözetilmeksizin tüm akıllı telefonlarda kullanılabilmektedir.

 

Whatsapp Üzerinden Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

Öncelikle kullanıcıların yapmaları gereken şey telefonlarında bulunan Whatsapp uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol etmeleridir. Eğer ki Whatsapp uygulaması güncel ise görüşülecek kişinin sayfasına girilerek sohbet ekranındayken sağ üst köşede yer alan telefon simgesine tıklanması gerekmektedir. Eğer ki kullanıcılar Iphone kullanıyorlarsa sohbet odasında yer alan kamera simgesine tıklamaları gerekmektedir.

Bu simgelere tıklandığında kullanıcılara görüntülü mü yoksa sesli mi görüşme yapacaklarına dair bir seçenek sunulmaktadır. Bu seçeneklerden görüntülü arama seçeneğine tıklandığında görüşülecek kişiye görüntülü arama uyarısı gitmektedir. Karşı taraf bu daveti kabul ettiğinde kişiler karşılıklı görüntülü bir şekilde görüşme imkânına sahip oluyorlar. Whatsapp’ın bu güncellemesi ile birlikte görüntülü görüşmeler şimdilik bire bir görüşmeler için kullanılmaktadır. Şimdilik grup görüntülü bir sistem mevcut değil. Ancak yakın bir zamanda bu konuda da bir güncelleme geleceği söylenmektedir. Whatsapp’ın bu güncellemesinden azami fayda sağlayabilmek için güçlü bir internet bağlantısı olması gerekmektedir. Aynı zamanda uygulamasının güncel olduğundan emin olmak gerekmektedir.

Benzer Yazilar

Whatsapp İle Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır ? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?