Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

snapchat

Snapchat anlık haberleşmenin kazandığı hızın bir göstergesidir. İnsanların birbirinden haberdar olma konusunda geldiği noktanın bir temsilidir. Kimin snapini izlediğiniz, kaç kere izlediğiniz gibi bilgileri iletişim kurduğunuz kişinin rahatça öğrenebilmesini sağlayan bu platform bazı bilgileri açıkça göstermez. Örneğin ekli olduğunuzu düşündüğünüz bir kişinin sizi silip silmediğini kolayca anlamak mümkün değil gibi görünür. Fakat mümkün.

 

Snapchat hangi durumlarda bildirim gönderir?

Bir kullanıcı sizi eklediğinde, snap attığında, sizin snapinizi açtığında veya snapinizden ekran görüntüsü elde ettiğinde snapchat sizi bildirimleriyle haberdar eder. Aynı şekilde bir kullanıcı attığınız snapi yeniden görüntülediği takdirde de bunun bildirimini alırsınız. Sizi takip edenlerin görmesi için koymuş olduğunuz hikâyelerin kimler tarafından görüntülendiği bilgisini de rahatlıkla elde edebilirisiniz. Bir kullanıcının sizinle alakalı yaptığı her hareketten sizi haberdar eden snapchat bazı durumlarda bildirim göndermez.

 

Snapchat hangi durumlarda bildirim göndermez?

Snapchat’in güvenlik sebebiyle bildirim göndermediği durumlar da söz konusu olabilir. Birini engellediğinizde, şikâyet ettiğinizde veya arkadaşlarınız arasından sildiğinizde bu kişinin bunu anlık olarak öğrenmesinin imkânı yoktur. Aynı şekilde birinin sizi sildiğini bildirim yoluyla öğrenmenizin de imkânı yoktur. Bunu anlamanın başka yolları var elbette. Bu konuda size yardımcı olacak nokta, kişinin snapchat puanıdır.

 

Snapchat puanı neyi gösterir?

Kullanıcıların snapchatte ne kadar aktif olduğunun anlaşılmasını sağlayan göstergelerden biri de snapchat puanıdır. Sizde ekli olan fakat sizin onda ekli olup olmadığınız konusunda şüphe duyduğunuz kişinin ismi üzerinde basılı tutarak ona ait snapchat bilgilerinin gelmesini bekleyin. Açılan pencerede kişinin ismi yanında yer alan snapchat puanını görebiliyorsanız o kişi tarafından silinmemişsiniz demektir. Snapchat puanı sadece birbirinde karşılıklı olarak ekli olan insanların görebileceği bir şeydir. Gördüğünüz şey kişinin yalnızca adı ise, kişinin arkadaş listesinde yer almadığınızdan emin olabilirsiniz.

Benzer Yazilar

Snapchat’te Arkadaşımın Beni Sildiğini Nasıl Anlarım ? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?