Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

Kayıtlı Fotoğrafları Snapchat’te Paylaşma

snapchat

Snapchat son günlerde en çok kullanılan ve popüler olan mobil uygulamalardan birisidir. Kullanıcıların programı ilk indirdiklerinde ne olduğunu anlayamayıp sildiği fakat daha sonra tekrar deneyerek kullanmaya başladıkları ve çok sevilen mobil uygulamadır. Bu uygulamada kullanıcılar verilen belirli sürede çektikleri videoları veya fotoğrafları paylaşabiliyorlar. Programın en çok sevilen özelliği ise sunduğu farklı efektlerdir.

 

Kullanıcılar seçtikleri efektler ile yüzlerini veya seslerini değiştirerek eğlenceli kareleri sosyal medyada paylaşabiliyorlar. Paylaşımda bulundukları görselleri hikâyelerinde paylaşarak 24 saat boyunca takipçilerinin görmesini sağlıyorlar. Snapchat uygulamasının ilk zamanlarında programın kamerasıyla çekerek o anı paylaşan kullanıcılar eski görüntülerini paylaşamamaktadır. Programın güncellemesi ile bu özellik değiştirilerek eski fotoğraflarınızdan veya videolarınızdan da paylaşımda bulunabiliyorsunuz. Bu özellik kullanıcıların snapchat’ı daha çok sevmesini sağladı.

 

Nasıl Paylaşırız?

 

Uygulamayı kullanan kullanıcılar programı açtıklarında karşılarına kamera sayfası açılacaktır. Kamera düğmesinin altında bulunan küçük yuvarlağa tıklayan kullanıcılar anılar sayfasına ulaşacaktır. Bu sayfada dört ana başlık görecekler. Bunlar; tümü, snap, hikâyeler ve film rulosudur. Snapler bölümünde snapchatte çekmiş olduğunuz paylaşmış ya da paylaşmamış olduğunuz çekimleriniz, hikâyeler bölümünde paylaştığınız fotoğraf ya da videolarınız, film rulosunda ise telefonunuzdan yaptığınız tüm çekimleri bulacaksınız.

 

İstediğiniz bölümden istediğiniz çekiminizi seçip tıkladığınızda fotoğrafınızla birlikte düzenle gönder yazısı çıkacaktır. Bu yazıyı tıklayıp devam etmeniz gerekmektedir. Kalem işareti ile istediğinizi yazıp ok işareti ile devam etmeniz gerekiyor. Daha sonra açılan sayfada hikâyem kısmını işaretleyip seçtiğiniz fotoğrafı artık paylaşabilirsiniz. Bütün bu işlemleri yaptığınızda artık istediğiniz fotoğrafı takipçilerinize paylaşmış olacaksınız. Snapchat’e gelen bu özellik kullanıcılar tarafından çok sevildi. Kullanıcıların beğendiği b uygulama snapchat’in güncellenmesi ile artık rahatlıkla herkes tarafından kullanılır hale geldi. Günden güne kullanıcı sayısı artan Snapchat programının bütün bu özellikleri tercih nedenleri arasında yer almaktadır ve sitemizde teknoloji haberleri yer almaktadır.

Benzer Yazilar

Kayıtlı Fotoğrafları Snapchat’te Paylaşma için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?