Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

iPhone’da Müzikler Nasıl Zil Sesi Yapılır?

iphone zil sesi

Teknoloji tutkunlarının telefon konusunda vazgeçilmez tercihlerinin başında iPhone gelmektedir. Kullanıcılar tarafından en çok sorulan soruların başında ise müziklerin nasıl zil sesi yapılacağı bulunmaktadır. Bünyesinde çok fazla özellik barındırmasından dolayı iPhone’da zil sesi yapmak, bilinen yöntemlerin aksine biraz karmaşıktır. Ancak buna rağmen müziklerin zil sesi yapılması için basit bir yöntem bulunmaktadır.

Müzikleri Zil Sesi Yapmak İçin İki Alternatif

Zil sesi yapma zorluğunun temel nedenlerinin başında, mağaza yönlendirilmesi vardır. Müzik dosyaları için 40 saniyelik limit alan seçimi yapılması gerekmektedir. Bu seçimi, m4r formatına çevirme izlemektedir. Yükleme yapıldıktan sonra 40 saniyelik alan seçilir ve biçimlendirilen dosya indirilir. Bu işlemde iTunes kullanılması gerekmektedir. Ancak müzikleri zil sesi yapabilmek için iTunes’i seçmeye gerek kalmadan ikinci bir yol da mevcuttur.

İkinci yöntemde CopyTrans programına ihtiyaç duyulmaktadır. Telefon bilgisayara bağlanarak gerçekleştirilen işlemde, CopyTrans üzerinden uygulamanın çalıştırılması gerekecektir. Masager bölümü kurulduktan sonra amaca ulaşmak için start vermek yeterlidir. Ayarlarda yer alan ses bölümünden tercih edilen müzik seçilerek işlem tamamlanmaktadır.

Benzer Yazilar

iPhone’da Müzikler Nasıl Zil Sesi Yapılır? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?