Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

messenger

Facebook Messenger ile ilgili sorun yaşayan kullanıcılar uygulayacakları bir kaç adım ile birlikte bu sorunlardan kurtulmaktadırlar. Uygulanacak bu adımlar ile birlikte istenirse Facebook Messenger’dan gelen gereksiz iletiler kapatılacak istenirse de Facebook Messenger’ın tamamen silinmesi sağlanacaktır.

 

Facebook Messenger Nasıl Kapatılır?

Kullanıcıların Facebook Messenger’ın kaldırmaları için ayarlar bölümüne girerek uygulama yöneticisi yolunu izlemeleri gerekmektedir. Uygulama yöneticisine tıklandıktan sonra hepsi butonuna tıklanır ve açılan sayfadan Facebook Messenger seçeni tıklanarak kaldır butonuna basılarak Facebook Messenger’ın kaldırılması işlemi tamamlanmış olacaktır. Bir başka yöntem ise Google Play uygulamasından Facebook Messenger sayfasına gidilerek kaldır butonuna tıklanması suretiyle Facebook Messenger’ın kaldırılması işlemi tamamlanmış olacaktır.

 

Facebook Messenger Bildirimlerinin Kapatılması İşlemi Nasıl Yapılır?

Birçok kullanıcı Facebook Messenger’dan sürekli olarak gelen bildirimlerden rahatsız olmaktadır. Kullanıcıların bu sorunu çözmeleri için Facebook Messenger bildirimlerini kapatmaları gerekmektedir. Kullanıcılar kapatma sürelerini kendileri belirleyerek istedikleri kadar kapatma süresi belirleyebilmektedirler. Bunu yapabilmek için öncelikle kullanıcıların rahatsız oldukları konuşma ekranına gelmeleri gerekmektedir. Bu ekrana geldikten sonra seçeneklere tıklayarak sessize al butonuna tıklanır. Bu tıklama ile birlikte kullanıcılardan belirleyecekleri bir süre girmeleri istenmektedir. Bu alan seçildikten sonra kaydet butonuna basılarak kapatma işlemi gerçekleşmiş olmaktadır.

 

Facebook Messenger’dan Nasıl Çıkış Yapılır?

Kullanıcılar Facebook Messenger’dan sadece çıkış yapmak istiyorlarsa bunun için ayarlar- uygulama yöneticisi yolunu izleyerek çıkan ekrandan Facebook Messenger seçilerek verileri temizle butonuna basılarak Facebook Messenger hesabından çıkış yapılmış olmaktadır.

 

Facebook Messenger Sohbet Balonu Nasıl Kapatılır?

Kullanıcılar birisi tarafından kendilerine Facebook Messenger’dan mesaj atında kullanıcının ekranında sohbet balonu aktif hale gelmektedir. Bu durum bazı zamanlarda can sıkıcı olmaktadır. Sohbet balonları kapatmak için sohbet balonuna basılı tutarak kaldırmak mümkündür.

Benzer Yazilar

Facebook Messenger Nasıl Kapatılır ? için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?