Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

android telefon hızlandırıcı

Günümüzde insanların en çok kullandıkları elektronik cihazlar telefonlardır. İnsanların gerek iletişim istekleri gerekse de teknolojik gelişmeleri kullanım ihtiyacı insanları sürekli olarak telefon almaya yönlendirmektedir. İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte daha etkin kullanılan cep telefonları çeşitli yazılımlar ile kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Tüm dünyada marka olarak kabul edilen ve dünyanın en büyük iki yazılım firmasından birisi olan Android yazılım firması üretilen cep telefonlarına bu işletim sistemini kurmaktadır. Elbette insanlar bu telefonları kullandıkça zamanla çeşitli problemler ile karşı karşıya kalabilmektedir. Bu problemlerin en çok rastlanılanı telefonların yavaşlamasıdır. Bunun çözümü için bir kaç adım izlenmelidir.

 

Kullanmadığınız Uygulamaları Devre Dışı Bırakın

İnsanların aldıkları telefonlarda genellikle kullanılmayan bir sürü program yüklü bir şekilde teslim edilmektedir. İnsanlar kullanmadıkları programları kaldırmalı ve işletim sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlayabilmektedir.

 

Animasyonların Devre Dışı Bırakılması

Özellikle gelişi güzel kullanılan cep telefonları çeşitli arka plan animasyonların açık kalması ile zaman içerisinde ağırlaşmakta ve telefon yavaşlamaktadır. İşte bu noktada derhal telefonda açık olan animasyonların kapatılması gerekmektedir.

 

İşletim Ön Bellek Boşaltımı

İnsanlar sürekli olarak kullandıkları cep telefonlarında yer alan geçici belleği belirli bir zaman dilimi aralığında temizlemelidir. Ön bellekte bulunan bilgiler geçici olduğundan dolayı kullanıcılar için hayati bir öneme sahip değildirler.

 

Gereksiz video, resim, mesaj bulundurma

Özellikle işletim sistemlerinin kullanılması ile cep telefonunda bulunan tüm bilgilere hızlı bir şekilde ulaşım tercihleri olabilmektedir. Kullanıcılar işe yaramayan fotoğrafları silmeli, programları kapatmalı, videoları ve biriken kısa mesajları temizlemelidir. Hafızanın boş olması durumunda işletim sistemi daha hızlı bir şekilde çalışacaktır.

 

Yardımcı Programlar Kullanmak

Çoğu zaman işe yaradığı bilinen yardımcı programların kullanılması ile birlikte cep telefonunda etkin olan işlem dışı programlar sonlandırılmaktadır.

Benzer Yazilar

Android Telefonları Hızlandıran Yöntemler için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?