Ücretsiz Full Oyun ve Program İndir – İndirNetTR

kilit ekranı

Android işletim sistemine sahip olan akıllı cep telefonunuzun kilit ekranını biraz daha geliştirmek ve farklı görselle ile süslemek için çeşitli uygulamalar kullanmanız mümkündür. Bunlardan başlıcaları aşağıda sizlere anlatacağımız ve güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkarmayı başaracak olan uygulamalardır. Hemen incelemeye başlayalım.

1. ZUI Locker

ZUI Locker, Google Play Marketteki 5 milyon indirilen Android kullanıcılarının en beğendiği ekran kilit uygulaması olarak 1. sıramızda.

En çok sevilen özelliklerinden biri her gün değişen duvar kağıdı. Bu özellik sayesinde sabah uyandığınızda sizi ekranınızda bir sürpriz bekliyor. Ayrıca kolay bir arayüze sahip. Kilit ekranında ki ayarlar paneli de size kolaylık sağlıyor.

2. Locker Master

Locker Master, Google Play Marketteki 10 milyon indirmeye sahip en çok indirilen ekran kilit uygulamalarından biri.

Bu uygulama sayesinde kilit ekranınızı kendinize göre kişileştirebilirsiniz. Locker Master kullanıcıları uygulama içerisindeki şık temaları kullanabilmek için bu uygulamayı indiriyor.

3. CM Locker

CM Locker, Google Play Markette 50 milyon indirmeye yani en çok indirmeye sahip olan uygulama.

Özellik sayısı diğer uygulamalara göre oldukça çok olan CM Locker uygulamasında; istediğiniz uygulamaları teker teker kilitleyebilirsiniz. Kilit ekranınızı istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Telefonunuzda ekran kilidini yanlış giren kişi fotoğraf çekme özelliği bulunmakta. Ve daha bir çok özellik bulunuyor.

Benzer Yazilar

Android İçin En İyi Kilit Ekranı Uygulamaları için Yorum Yap

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?